ТУРСКА БАНЯ

В зависимост от идеите и целите 'МиленаПуулс" ЕООД предлага различни варианти на турска баня. Тя може да бъде изградена и съобразена с желанието на клиента, като винаги се стремим да предложим най-оптималния вариант за изработка.Този тип баня има някоко основни изисквания-помещенията са ангажирани в ориенталски или арабски стил, облицовани са с камък или мозайка, като задължителни са:

-зала за подготовка - стая с удобно оформени отопляеми пейки, върху които човек се отпуска, за да се подготви за същинските процедури, температурата на въздуха е 38-42оС

-помещение с курни-второ помещение оборудвано със затоплена масажна лежанка. Облицовката е от камък или  стъклокерамика тук се извършват същинските процедури: масаж със сапунена пяна, ексфолиране с луфа или ръкавица от конски косъм и др. видове масажи и обтривки.

-последното помещение със затоплена до 38оС анатомична пейка, това е мястото за почивка след което процедурите прикчват

Полезно е да знаем: в банята въздухът е с висока влажност поради това се подобряват дихателните функции, кръвообръщението, разширяват се порите, подобрява се метаболизма, стимулира се отделянето ан токсинии течности от организъма.

 


Преглед на продукт :: Свързани продукти